Πόσο έτοιμη είναι η επιχείρησή σου για το νέο ιντερνετ;


Copyright: trademark-clearinghouse.com

Το διαδίκτυο αλλάζει, καθώς ο αρμόδιος οργανισμός εγγραφής ονομάτων ιστοσελίδων -διεθνώς γνωστός ως ICANN- έχει αποφασίσει την εγγραφή νέων ιστοσελίδων.

Με την απόφασή του αυτή, πέρα από τις παραδοσιακές διευθύνσεις που μέχρι σήμερα λειτουργούν όπως η

.com // .eu //.org

ο ICANN θα επιτρέψει την λειτουργία ιστοσελίδων όπως:

.online // .music // .shop //
.constructor // .pharmaceutical // .news // .nicosia //.κύπρος κλπ

Θα είναι, δηλαδή, δυνατή η εγγραφή πολλών διευθύνσεων, διαφορετικών θεματικών και διαφορετικών γλωσσών.

Αυτές οι αλλαγές που ήδη δρομολογούνται θα αποτελούν την μεγαλύτερη αλλαγή στην ιστορία του διαδικτύου από την ίδρυσή του.

Όμως, κατά τη διάρκεια αυτών των αλλαγών, εγκυμονούνται πολλοί κίνδυνοι για την προστασία των εμπορικών σημάτων καθώς οι επίδοξοι κλέφτες διαδικτυακών ονομάτων καραδοκούν.

Κανένας δεν θέλει το εμπορικό του σήμα να χρησιμοποιείται χωρίς την άδειά του σε διάφορες ιστοσελίδες με παραπλανητικό περιεχόμενο.

Η ομάδα του IP CYPRUS, του οργανισμού που παρέχει υπηρεσίες πνευματικών δικαιωμάτων, μπορεί να σας βοηθήσει στην πλήρη κατοχύρωση του εμπορικού σας σήματος online.

Αξιοποιώντας τους μηχανισμούς της ICANN, μπορούμε να παράσχουμε αποτελεσματική, γρήγορη και αξιόπιστη προστασία σε κάθε κάτοχο εμπορικού σήματος.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε οποιεσδήποτε πληροφορίες και θέλετε να πληροφορηθείτε κατά πόσο οι αλλαγές αυτές μπορεί να επηρεάζουν εσάς και την επιχειρήσή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@ipcyprus.com

Related Posts