Τι λέει το Legal 500 για εμάς

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση σας πληροφορούμε ότι το δικηγορικό μας γραφείο αναγνωρίζεται και προτείνεται από το Legal 500 ως εξειδικευμένο γραφείο πνευματικών και βιομηχανικών δικαιωμάτων στην Κύπρο.
Παρά το γεγονός ότι το γραφείο μας ιδρύθηκε προ 2 ετών και μόνον, το αναγνωρισμένο μητρώο καταχώρησης δικηγορικών γραφείων Legal 500 αναγνώρισε την εξειδίκευση των μελών του Γραφείου μας και την ποιότητα των υπηρεσίων που προσφέρει τόσο στους εγχώριους όσο και στους διεθνείς του πελάτες για τα ζητήματα των πνευματικών και βιομηχανικών δικαιωμάτων.

Η Μαρία Ιωαννίδου και ο Μαρίνος Κλεάνθους, συνέταιροι στο Γραφείο, παραμένουν προσηλωμένοι να συνεχίσουν να προσφέρουν “δυναμικές και αποτελεσματικές λύσεις” για την προστασία των πνευματικών και βιομηχανικών δικαιωμάτων στην Κύπρο και στην Ε.Ε.

Η μεγαλύτερή μας επένδυση είναι να συνεχίσουμε να είμαστε συνεχώς ενημερωμένοι για κάθε θέμα και εξέλιξη σχετίζεται με τα πνευματικά δικαιώματα και με τον τρόπο αυτό να παρέχουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο νομική προστασία και σιγουριά με μια νεανική και δυναμική προσέγγιση.

Για πιο πολλές πληροφορίες πατήστε εδω: http://www.legal500.com/c/cyprus/intellectual-property

Related Posts