Διάλεξη στο I LOVE GRAPHIC Festival

Η γνωστή ιστοσελίδα γραφιστικής τέχνης και οπτικής επικοινωνίας I LOVE GRAPHIC διοργανώνει στις 29 Μαϊου το πρώτο φεστιβάλ γραφιστικής και οπτικής επικοινωνίας στην Κύπρο.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ, ο εκ των Διευθυντών του Δικηγορικού μας Γραφείου Μαρίνος Κλεάνθους, θα μιλήσει για πνευματικά δικαιώματα και πως αυτά κατοχυρώνονται.

Τα λογότυπα, αποτελούν ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο της ταυτότητας ενός προϊόντος και μιας υπηρεσίας. Διακρίνουν συγκεκριμένα στοιχεία και άρα θα πρέπει να τυγχάνουν προστασίας. Όμως κάθε γραφίστας είναι καλό να γνωρίζει τα δικαιώματά του για κάθε πρωτότυπο έργο δημιουργεί.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, διοργανώνεται και ένας διαγωνισμός αφίσας και Motion Design projects , προκειμένου οι καλύτερες συμμετοχές να παρουσιαστούν σε έκθεση.

Οι «ζωγράφοι» της νέας τεχνολογίας, γραφίστες, εικονογράφοι, motion designers, αλλά και φοιτητές δημοσίων και ιδιωτικών πανεπιστημιακών σχολών καλούνται να οπτικοποιήσουν την άποψή τους στο θέμα +κίνηση.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσης και άλλες διαλέξεις, προβολή κινουμένων γραφικών από το International Motion Festival-Cyprus και άλλα παράλληλα δρώμενα.

Για πιο πολλές πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Related Posts